Laat je website maken

Geen tijd om het allemaal zelf te doen? Geen nood; ik maak jouw website. Je kunt dan gebruikmaken van de module Krachtige Kern. Met deze module werk je stapsgewijs de onderdelen af, zodat ik jouw website in de tweede fase gemakkelijk kan vullen.

Met de module Krachtige Kern bij de hand bouw ik jouw website, leer ik je om je website aan te passen en krijg je achteraf toegang tot een kennisbank die gevuld is met filmpjes. Zodat jij altijd terug kan vallen op deze kennis.

Jouw website staat krachtig online en is de basis van jouw ambitie.

Zelf de controle

Je wil een mooie en goedwerkende website en wil graag bepalen wat inhoudelijk belangrijk is voor je. Zelf je eigen website maken is voor jou een brug te ver of je besteedt liever je tijd aan iets anders. Daarnaast wil je wel je website kunnen aanpassen.

Met Masterdeal Pro bied ik je de module Krachtige Kern aan, bouw ik jouw website, krijg je toegang tot de kennisbank en kan je in een forum vragen stellen. Zodat je wel zelf de controle hebt om de aanpassingen te doen.

Online-in-een-dag.nl Masterdeal Pro is het ideale pakket voor jou als jij jouw website door een professional wil laten maken. Door de module Krachtige Kern help ik je ook met een krachtige boodschap en ik bouw jouw website in één dag! Als je niet meer weet hoe je het precies moet doen, zoek je het op in de kennisbank of stel je een vraag in het forum. Dat is superfijn toch?

Zo kan jij steeds weer aan de slag met jouw website en heb je toch zelf de controle.

online uitleg

Met Masterdeal Pro:

  • Maak ik jouw website, met de module Krachtige Kern krijg je de tools om inhoudelijk tot een goede website te komen.

  • Maak ik jouw website. Vooraf overleggen we hoe jij je website graag ziet.

  • Maak ik jouw website. Dan staat jouw website in één dag online.

  • Maak ik jouw website. Ik leer je de WordPress-tools. Daarmee kun je terugvallen op de online kennisbank.

Iets voor jou?

In één dag? Kan dat wel?

Doordat jij met de module KrachtigeKern al aan de slag bent gegaan, kan ik jouw website gemakkelijk bouwen. Ik al vele websites mogen maken en heb al jaren met dit thema gewerkt. Ik kan ook heel goed mijn achtergrond als vormgever inzetten om jouw website de uitstraling te geven die jij voor ogen hebt. Daarnaast krijg je een introductie, met de belangrijkste kerntaken, voor het aanpassen van jouw website.

Staat de website al een tijdje online en wil je iets aanpassen dan kan je via de kennisbank jouw vraag opzoeken, zodat je zelf toch de regie hebt en houdt.

Je website laten bouwen en toch de regie houden? En dat in een korte tijd?

Spreekt dit je aan?

Dit krijg je:

Fase 1: Module KrachtigeKern

Krachtige boodschap maken

Een krachtige boodschap is de basis van een goede website. Als je eerst de boodschap helder hebt en de inhoud die daarbij hoort, vergemakkelijkt dit het bouwen enorm. Als ik je website mag bouwen, krijg je een handout hoe je tot deze sterke boodschap kunt komen. Hierin begeleid ik je naar welke unieke boodschap je kan toewerken en welke onderdelen en je boodschap kunnen bekrachtigen.

Als je deze fase geheel hebt doorlopen, heb jij je website in de basis al klaar. Je hebt de onderdelen en de boodschap helder die jouw website krachtig maken. Nu kan ik aan de gang met het bouwen van jouw website. 

Fase 2: Ik bouw jouw website

Vullen van jouw website

Vooraf hebben we een gesprek over het ontwerp en de opbouw, jouw wensen breng ik in kaart en zet ik om in een goed ontwerp. Ik ga aan de slag met de onderdelen die je vergaard hebt bij fase 1. En zet je website online in één dag. Daarna nemen we de website door, pas ik eventueel wat dingen aan, zodat jij geheel tevreden bent. Dan krijg je ook een korte uitleg over het aanpassen van je website en toegang tot het forum en de kennisbank.

Fase 3: Jij hebt de regie

Na het online zetten kan jij:

Jouw website veranderen als jij dat wilt: doordat je toegang hebt tot de online trainingen kan je alle kennis terugvinden over hoe jij je website aanpast. Je kan het hele jaar door filmpjes bekijken over de onderdelen die je niet meer weet. Zo heb je altijd de kennis paraat. Daarnaast krijg je tips & trics, want de kennisbank wordt steeds aangevuld.

Vragen stellen: In de besloten Facebookgroep kun je je vragen stellen.

Je website up-to-date houden: een jaar lang krijg je tips over bijvoorbeeld het onderhouden van je website, je vormgeving, nieuwe features (ontwikkelingen), WordPress-nieuws, foto’s enz.

In fase 3 heb jij de regie over jouw website. Je past foto’s en teksten zelf aan, maakt nieuwe pagina’s op, vult het menu aan, voegt een blog toe en beheert jij je website zelf. Maar als je er niet uitkomt, staat iets of iemand voor je klaar om je te helpen.

Je bent nu klaar om je website voor jou te laten werken.

Iets voor jou?

Wat investeer je?

Ik maak jouw website in één dag

Je hebt ongeveer  2 à 3 dagen voorbereidingstijd nodig (fase 1/module Krachtige Kern). Het is natuurlijk aan jou hoeveel tijd je hieraan besteedt, maar hoe beter je fase 1 hebt doorlopen, des te krachtiger je website staat en kan ik me concentreren op het ontwerpen en bouwen.

Het complete programma -module KrachtigeKern, Masterdeal Pro, de tips&trics, de kennisfilmpjes, het forum én het Avada thema) heeft een investering vanaf € 1.249,- exclusief btw. De vanafprijs is gebaseerd op maximaal 6 pagina’s (inclusief home).

Ja, ik meld me aan voor Masterdeal Pro!

Als je mij belt of een email stuurt, neem ik contact met je op. We overleggen jouw wensen en ik maak een passende offerte voor je.

Gratis

Bij Masterdeal Pro krijg je het complete WordPress thema Avada er gratis bij.
Avada is hèt thema waarin ik de website gaan maken. Het is een compleet en gebruiksvriendelijk thema. 

En je krijgt een jaar lang toegang tot de wordpress filmpjes en kunt vragen stellen in een besloten groep.

Zij gingen je voor:

Annette heeft onder andere mijn logo ontworpen en mijn website gebouwd. We hebben veel overlegd en waren pas tevreden toen het allerlaatste puntje op de spreekwoordelijke i stond. Logo en site laten goed zien waar Opruimen met El voor staat: samenwerken, rust en overzicht. Maar ook: eigen verantwoording en zelfvertrouwen. Ik vind Annette een creatieve vakvrouw, heb fijn met haar samengewerkt en wil dit in de toekomst ook graag blijven doen.

Elly de JongeElly de Jonge, Opruimen met El

Als zzp’er wil je ook via de digitale wereld presenteren. Alleen liep ik tegen het volgende aan: ik ben een enorme leek in computers. Een eigen website maken leek mij een brug te ver. Ik wist niet waar ik moest beginnen en had nog nooit termen gehoord als hosting en SSL. Ik kreeg al paniek als ik eraan dacht.
Wat ben ik blij dat ik bij Annette de workshop online-in-een-dag gevolgd heb. Nu heb ik een eigen website en kan de website zelf beheren!
We hebben ontzettend hard gewerkt. Het werkdocument van Annette is in heldere taal geschreven en zorgt voor een goede voorbereiding. Tip: probeer je teksten voor je website klaar te hebben. Terwijl de dag vorderde kreeg ik steeds meer inzicht. Ik werd blij omdat ik het steeds meer begon te snappen. Annette legt op een duidelijke manier uit, denkt mee, helpt je op weg en geeft je ruimte om zelf te proberen. Ze heeft kennis over een goede indeling van een website en geeft advies over vormgeving. Aan het eind van de dag heb je een website staan. Ik ben trots op het resultaat en heb nu het vertrouwen dat ik er zelf aan kan werken. Bedankt Annette!

Marije WoltersMarije Wolters, Marije Wolters, Jongerentrainer
testimonial
testimonial

Tips & Trics

Ben je op zoek naar informatie voor je website, hoe je de website het beste vorm kan geven etc.?

Klik dan hier voor inspiratie voor jouw website