Hoi

Ik ben Annette

Als zelfstandig ondernemer heb jij iets unieks te bieden, namelijk jijzelf. Jouw kracht is om dát te doen waar jij gelukkig van wordt. Dat gevoel wil jij aan anderen overbrengen. Hoe fijn is het dan dat je jouw dienst of product uit kan dragen op jouw manier.

Ik ben

pas tevreden

als jij dat

ook bent

Visie

Als ondernemer weet ik als geen ander dat je vrij bent om zelf keuzes te maken in je aanbod. Dat je gelooft in de keuzes die je maakt en soms ga je toch een andere richting op dan dat je vooraf gedacht had. Mijn visie is dan ook dat je persoonlijk leiderschap kan vergroten door je kennis uit te breiden. Met online-in-een-dag.nl pak je jouw persoonlijk leiderschap door zelf je website te bouwen, je website zo naar je hand te zetten dat jij er tevreden mee bent. Ik ben van mening dat iedereen met de tools van de huidige tijd zijn eigen website kan bouwen.

Door jou te leren hoe jij grip op je website hebt en hoe jij je website inzet om succes te behalen met je bedrijf, kan je jouw unieke persoonlijkheid toespitsen op jouw visie en aanbod. En trek je ook nog eens jouw ideale klant aan.

Meer over Annette

Nadat ik 1999 mijn opleiding als grafisch vormgever afrondde, kwam ik eerst in dienst voordat ik 10 jaar later mede-eigenaar werd van Van Eijk Oudekerk Grafisch Ontwerpbureau. In 2012 heb ik het bureau alleen voortgezet en de naam veranderd in Eva Design. In 2019 zit ik al 20 jaar in het grafische vak en ben ik 10 jaar zelfstandig ondernemer. Ik heb dus al heel wat vlieguren gemaakt.

Opgeleid als grafisch vormgever heb ik me de afgelopen jaren ook toegespitst op het maken van websites. Voorheen waren de websites nog gericht op html-codes. Tegenwoordig is de hele manier van bouwen anders. Ook deze manier heb ik me zelf eigen gemaakt.

Ben je benieuwd wat ik als grafisch vormgever doe, of voor jou kan betekenen, kijk dan op www.eva-design.nl.

(Nieuwe) website nodig?

Stuur me je vraag of je verzoek om terug te bellen met onderstaand formulier.