fbpx

online Zelf online in één dag
Zelf online in een dag2020-12-04T12:47:23+01:00

Zelf je website maken

Je maakt zelf je professionele Word-press-website, met mijn hulp. Je hoeft vooraf geen kennis te hebben van Word-press of andere CMS systemen.

Met een stappenplan help ik je om een professionele website te maken. Met de module Krachtige Kern werk je stapsgewijs de onderdelen af, zodat je jouw website in de tweede fase gemakkelijk kan vullen. Met deze module bij de hand bouw je zelf  je website, leer je om je website aan te passen en krijg je achteraf toegang tot een kennisbank die gevuld is met filmpjes. Zodat jij altijd terug kan vallen op deze kennis.

Jouw website staat krachtig online en is de basis van jouw ambitie.

Zelf de controle

Je bedenkt iets nieuws en dan wil je zelf je website aanpassen. Want als ondernemer pas jij jouw diensten of producten regelmatig aan. Maar je loopt er tegen aan dat je het zelf niet kan, geen tijd hebt om de informatie te vergaren en toe te passen, of je vindt de kosten die een webbouwer rekent te hoog.

Ik bied jou de mogelijkheid om het zelf te realiseren, zodat je niet steeds naar een webbouwer hoeft.

Met Online-in-een-dag.nl heb je het ideale pakket om jouw website online te zetten. Je wordt stap voor stap door de toepassingen heen geloodst en in één dag staat jouw website online!

Je hoeft niet meer te zoeken naar informatie, hoeft geen webbouwer te betalen en hebt geen stress. Maar je hebt wel wel een website die jouw diensten goed weergeeft, die vindbaar is en die je helemaal zélf hebt gemaakt… nou ja, met een beetje hulp 🙂. En als je niet meer weet hoe je het precies moet doen, zoek je het op in de kennisbank of stel je een vraag in het forum. Dat is super fijn, toch?

Zo kan jij steeds weer aan de slag met jouw website en heb je zelf de controle.

Met Online-in-een-dag leer je:

 • Zelf je website maken. Met de module Krachtige Kern krijg je de tools om ook inhoudelijk tot een goede website te komen.

 • Zelf je website maken. Met online-in-een-dag help ik je stapsgewijs naar een goede website.

 • Zelf je website maken. Je leert de eenvoudige WordPress-kennis vanzelf of valt terug op de kennisbank.

Iets voor jou?

De kracht van de training

 • In één dag: bouw je een professionele website
  Je maakt een website die helder overbrengt wat jij jouw klanten te bieden hebt en waarmee jij jouw klanten helpt.

 • In één dag: krijg je persoonlijke begeleiding
  In een live trainingsdag leer jij je eigen website maken en breng je dit direct in de praktijk. Dit doe je niet in je eentje, maar in een groep en je wordt begeleid door trainer Annette.

 • In één dag: Ben je snel online
  We zetten samen snel je website doelgericht online, zodat je niet vastloopt in de technische vaardigheden of verzandt in stressvolle zoekopdrachten naar hoe het wel moet.

 • Het hele jaar door: Heb je onbeperkt toegang tot de online trainingen
  Je kan het hele jaar door filmpjes bekijken over de onderdelen die je niet meer weet. Zo heb je altijd de kennis paraat. Daarnaast krijg je tips & trics, want de kennisbank wordt steeds aangevuld.

In één dag? Kan dat wel?

Tijdens deze training leer je in de praktijk je eigen website maken in WordPress.

Het bouwen van jouw website gaat in één dag, maar een website is pas succesvol als het inhoudelijk goed staat en blijft staan. Je gaat dan ook eerst aan de slag met het maken van een krachtige boodschap, voordat jij je website gaat bouwen. Hier krijg je voor de live trainingsdag een handdout voor, met de module Krachtige Kern.
Dan leer je in de praktische training hoe je jouw website en pagina’s opbouwt. Dit doe je helemaal zelf.  Zo ben jij in één dag online! Ben je eenmaal thuis en wil je iets aanpassen, dan kan je via de kennisbank alles weer opzoeken, zodat je zelf de regie hebt en houdt.

Zelf de regie over jouw website in handen nemen? En dat in een korte tijd?

Spreekt je dit aan?

website

Dit krijg je:

Fase 1: Module KrachtigeKern

Krachtige boodschap maken

Een krachtige boodschap is de basis van een goede website. Als je eerst de boodschap helder hebt en de inhoud die daarbij hoort, vergemakkelijkt dit het bouwen enorm. Bij inschrijving van de training krijg je dan ook een hand-out hoe je tot deze sterke boodschap kan komen. Hierin begeleid ik je naar welke unieke boodschap je toe kan werken en welke onderdelen je boodschap kunnen bekrachtigen.

Als je deze fase geheel hebt doorlopen, heb jij je website in de basis al klaar. Je hebt de onderdelen en boodschap helder die jouw website krachtig maken. Het staat allemaal op ‘papier’. Rest nu alleen nog maar het bouwen van je website. 

Fase 2: Live trainingsdag

Jouw website vullen

Op deze live trainingsdag kom je bij mij op kantoor en neem je al je onderdelen mee, die je vergaard hebt bij fase 1. Ik begeleid jou gedurende de dag door alle technische werkzaamheden heen, voor het bouwen van jouw website.

Dit komt onder andere aan bod:
– hoe maak je een pagina op?
– hoe vul je de pagina’s met onderdelen, zoals tekst, foto’s en video’s?
– wil je blogs schrijven?
– vermeld je producten die je verkoopt?
– maak ruimte voor testimonials voor de vertrouwensband.

Daarnaast heb je een menu aangemaakt, je kunt pagina’s kopiëren, je hebt sociale media gekoppeld, je hebt een zoekmachine geoptimaliseerd en je hebt een back-up gemaakt. Kortom: je bent in één dag online!

Fase 3: Jij hebt de regie

Na de trainingsdag kan jij:

Jouw website veranderen als jij dat wilt. Doordat je toegang hebt tot de online trainingen kan je alle kennis terugvinden over hoe jij je website aanpast. Je kan het hele jaar door filmpjes bekijken over de onderdelen die je niet meer weet. Zo heb je altijd de kennis paraat. Daarnaast krijg je tips & trics, want de kennisbank wordt steeds aangevuld.

Vragen stellen: In de besloten facebookgroep kan je je vragen stellen.

Je website up-to-date houden: Een jaar lang krijg je tips over bijvoorbeeld het onderhouden van je website, je vormgeving, nieuwe features (plug-inns/software), WordPress-nieuws, foto’s enz.

In fase 3 heb jij de regie over jouw website. Je past foto’s en teksten zelf aan, maakt nieuwe pagina’s op, vult het menu aan, voegt een blog toe en beheert je website zelf. Maar als je er niet uitkomt, staat iets of iemand voor je klaar om je te helpen.

Je bent nu klaar om je website voor jou te laten werken.

Iets voor jou?

Wat investeer je?

Zelf online in één dag

Vooral tijd… De live trainingsdag is een hele dag (9.00 tot 17.00 uur). En daarbij heb je wel twee tot drie dagen voorbereidingstijd nodig (fase 1/module Krachtige Kern). Het is natuurlijk aan jou hoeveel tijd je hieraan besteedt, maar hoe beter je fase 1 hebt doorlopen, des te meer aandacht je tijdens de live training hebt voor het bouwen van je website. Je haalt dan gewoonweg meer uit de training en vertaalt dat meteen naar een krachtige website. Je wordt deze dag goed verzorgd; er is o.a. een goede lunch, onbeperkt koffie/thee/fris en er zijn lekkere tussendoortjes.

Het complete programma -module Krachtige Kern, de livetraining, de tips&trics, de kennisfilmpjes, het forum én het Avada-thema) heeft een totale financiële investering van € 749,- exclusief btw.

Ja, ik meld me aan en ben snel Online in één dag!

Gratis

Bij de training krijg je het complete WordPress-thema Avada er gratis bij.
Avada is hét thema waarin we de website gaan maken. Het is een compleet en gebruiksvriendelijk thema. Hiermee kun jij jouw krachtige website maken,

En je krijgt een jaar lang toegang tot de WordPres-filmpjes en kunt vragen stellen in een besloten groep.

AANKOMENDE TRAININGSDAG

In overleg

De live trainingsdata zijn in overleg te bepalen.

Meld je aan dan kijken we samen naar een datum wanneer je  kan.

Van 9.00 tot 16.30 uur
Oude Doesburgseweg 89b – 6901 HH Zevenaar

Bij inschrijving krijg je toegang tot de module Krachtige Kern.
Daarna kan je beginnen aan jouw website.

Ja,

ik meld me aan en wil mijn website zelf bouwen met

ZELF ONLINE IN ÉÉN DAG!

Wat komt er aan bod op de livetrainingsdag?

We installeren het thema Avada, activeren het en nemen de functies door. Tevens zetten we de de belangrijke instellingen van WordPress goed. We leren de WordPress-omgeving kennen.

 

We voegen je logo en vavicon toe, stellen de jouw kleuren in en kiezen lettertypen. We maken de menubalk (header) op en stellen een Home-pagina in. Tevens zetten we de Footer al goed.

We gaan je pagina’s opmaken zodat ze er aantrekkelijk en overzichtelijk uitzien. We maken kennis met het opmaken van je pagina’s met tekst en foto’s. Je leert hoe je  knopjes, video’s, iconen, testimonials, etc toe kan voegen. En niet te vergeten je Sociale media, het contactformulier en andere elementen die belangrijk zijn op je pagina.

We controleren of je website er ook op een ander formaat beeldscherm goed uit zit. Is dit niet zo, dan leer je hoe je dit kunt verbeteren. We maken je website ook AVG-proof en richten hem in voor zoekmachines zoals Google.

Je leert hoe je een backup moet maken en hoe je updates moet uitvoeren. Je leert hoe je een linkje moet instellen en hoe je foto’s kan verkleinen binnen WordPress.

Misschien heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt, dan kan je ze gerust stellen per mail of bel me even. De meest gestelde vragen staan hieronder.

Ik ben al eens aan mijn website begonnen, maar ik wil deze verbeteren. Kan ik dan meedoen?2019-03-22T12:47:13+01:00
In de training gaan we een website opbouwen vanaf het begin af aan. Deze training is voor jou geschikt als je bereid bent om hem helemaal opnieuw op te zetten. Je kan wel de ‘mooie’, gebruiken voor je nieuwe website, bijvoorbeeld de juiste foto’s / filmpjes of de teksten die je al geschreven hebt.
Is mijn website dan wel vindbaar op Google, krijg ik ook iets van SEO?2019-03-22T12:49:27+01:00

Ja, je website is goed vindbaar. Je krijgt de technische vaardigheden van een Plug-inn die de zoekmachine-optimalisatie (SEO) toepast. Ik geef ook wat tips hoe je Google te vriend kan houden. Let wel: als jij met je website bovenaan wil staat in jouw vakgebied, dan is SEO een must en dan is deze training niets voor jou. Dan zul je toch echt een professional in de arm moeten nemen die jouw doelen omzet in een nummer 1-positie.

Ik wil een (gedeeltelijke) webshop, is deze training geschikt voor mij?2019-03-22T12:50:49+01:00

Ja, het thema bevat ook een plug-inn Woocommerce, dat is de meest gebruikte webshop-toepassing die er is. Als jij producten via je website wil verkopen, dan kan dit goed. Als je veel producten gaat verkopen heb je waarschijnlijk niet de tijd om alles te vullen, maar het begin staat er.

Als ik de module Krachtige Kern gevolgd heb, maar niet 100% tevreden ben over het resultaat wat dan?2019-03-22T12:54:19+01:00

Doordat je alle stappen hebt doorlopen, kan jij na de live training er elke dag mee aan de slag (als je zou willen). Dus als de foto toch niet helemaal is wat jij eigenlijk voor ogen hebt of de tekst nog niet helemaal to the point is, dan kan je dat achteraf natuurlijk allemaal aanpassen. Bijvoorbeeld dat je nog geen video ter beschikking hebt, deze kan je natuurlijk later toevoegen. Dit geldt ook voor extra pagina’s.

Ik heb nog geen domeinnaam of hosting. Kan ik dan wel meedoen?2019-03-22T12:55:58+01:00
In de module Krachtige Kern leer je wat je allemaal nodig hebt en hoe je daar aan komt. Uiteindelijk heb je wel een domeinnaam en hosting nodig om met de livetraining mee te doen.
Ik heb nog geen inhoud -of niet compleet- voor mijn website. Mag ik dan wel meedoen?2019-03-22T12:57:14+01:00
Je kan prima meedoen, je maakt dan de inhoud tijdelijk tijdens de livetraining. Omdat je leert hoe je met de techniek omgaat kan dat goed. Daarbij kan je later altijd nog met module 1 Krachtige Kern beginnen. Je bespaart wel veel tijd tijdens de livetraining als je de module Krachtige Kern wel heb afgerond. Je kan je dan meer focussen op de techniek.
Ik ben niet heel handig met technische dingen. Is deze training wel geschikt voor mij?2019-03-22T12:58:56+01:00
Je hebt geen html nodig om een goede website te maken, ik leg je stapsgewijs uit hoe je tot een goede website komt. Daarnaast krijg je in video’s nazorg zodat je daar altijd op terug kunt vallen. En je kan ook vragen stellen. Het thema waarin we de website gaan maken, is een overzichtelijk blokkensysteem. Omdat je snel resultaat ziet, krijg je er vertrouwen in dat jij het kan. Hierdoor word je zelfverzekerder.

Zij gingen je voor:

opruimen met el

Annette heeft onder andere mijn logo ontworpen en mijn website gebouwd. We hebben veel overlegd en waren pas tevreden toen het allerlaatste puntje op de spreekwoordelijke i stond. Logo en site laten goed zien waar Opruimen met El voor staat: samenwerken, rust en overzicht. Maar ook: eigen verantwoording en zelfvertrouwen. Ik vind Annette een creatieve vakvrouw, heb fijn met haar samengewerkt en wil dit in de toekomst ook graag blijven doen.

Elly de JongeElly de Jonge, Opruimen met El
Marije Wolters

Als zzp’er wil je ook via de digitale wereld presenteren. Alleen liep ik tegen het volgende aan: ik ben een enorme leek in computers. Een eigen website maken leek mij een brug te ver. Ik wist niet waar ik moest beginnen en had nog nooit termen gehoord als hosting en SSL. Ik kreeg al paniek als ik eraan dacht.
Wat ben ik blij dat ik bij Annette de workshop online-in-een-dag gevolgd heb. Nu heb ik een eigen website en kan de website zelf beheren!
We hebben ontzettend hard gewerkt. Het werkdocument van Annette is in heldere taal geschreven en zorgt voor een goede voorbereiding. Tip: probeer je teksten voor je website klaar te hebben. Terwijl de dag vorderde kreeg ik steeds meer inzicht. Ik werd blij omdat ik het steeds meer begon te snappen. Annette legt op een duidelijke manier uit, denkt mee, helpt je op weg en geeft je ruimte om zelf te proberen. Ze heeft kennis over een goede indeling van een website en geeft advies over vormgeving. Aan het eind van de dag heb je een website staan. Ik ben trots op het resultaat en heb nu het vertrouwen dat ik er zelf aan kan werken. Bedankt Annette!

Marije WoltersMarije Wolters, Marije Wolters, Jongerentrainer
unplug website

Blij met Annette!

Zo blij dat ik Online in een dag heb gevolgd. Een mooi en goed bedacht concept en toegankelijk voor iedereen. Na alle voorbereidingen gedaan te hebben, was ik klaar voor livetraining. Annette is een hele geduldige creatieve innemende vrouw en heeft oog voor detail.  Ze heeft me deze ochtend aan de hand genomen en we hebben samen een hele mooie professionele site gemaakt .Waar ik heel vele positieve reacties op heb gekregen. Annet voelde goed aan hoe het moest gaan worden en heeft alles heel mooi vormgegeven. Alles ontstond eigenlijk vanzelf. Het resultaat is goed en mooi. Wat mij erg aanspreekt is het feit dat ik zelf de regie over de site heb en heel veel dingen zelf kan aanpassen of kan veranderen. Niet alles hoor! Want zo nu en dan heb ik Annette even nodig. Annette bedankt voor alle inspiratie. Je bent een mooi mens!!

Logo unplugSabine Peters, unplug.nu

Tips & Trics

Ben je op zoek naar informatie voor je website, hoe je de website het beste vorm kan geven etc.?

Klik dan hier voor inspiratie voor jouw website
Ga naar de bovenkant